Skip to content

γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες (ή μικρό τεστ περί της παραγωγής εξουσιαστικού λόγου στον αντιεξουσιαστικό χώρο)

3 Μαΐου, 2015

Εντάξει γεμίσαμε πούστηδες, πουτάνες, γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες, έμφυλη καταπίεση και σεξιστικές εκδηλώσεις.

Η γλώσσα του μίσους στην υπάρχουσα εξουσιαστική κοινωνία είναι το τρανό παράδειγμα της ντοπαρισμένης ανδρικής υπερηφάνειας που επιβάλλει τον έμφυλο διαχωρισμό με σκοπό την εξόντωση όσων παρεκκλίνουν των κυρίαρχων προτύπων.

Όταν χρησιμοποιείται από εξουσιαστές.

Ή οπαδούς.

Όταν χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές η παραπάνω πρόταση δεν ισχύει.

Όταν χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές η απόκλιση από την πατριαρχική αντίληψη για τον κόσμο μπορεί να τεκμηριωθεί θεωρητικά, άρα και να δικαιολογηθεί.

Σε αυτή την περίπτωση το γνωστό τρίπτυχο «πούστης-πουτάνα-καριόλα» δεν βρωμάει τεστοστερόνη, απλώς χρησιμοποιείται εν τη ρύμη του λόγου.

Είναι απλά ένα εργαλείο ερμηνείας του κόσμου.

Είναι όπλο στον ταξικό πόλεμο και στον ταξικό πόλεμο όλα επιτρέπονται.

Τι συμβαίνει όμως αν πέσεις ανυποψίαστος πάνω στο σεξιστικό/ ομοφοβικό βόθρο χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία κατανόησης του;

Με άλλα λόγια, πως καταλαβαίνεις εάν ο «πούστης», η «πουτάνα» και η «καργιόλα» είναι εξουσιαστικός ή αντιεξουσιαστικός λόγος;

Πότε είναι εντάξει να γαμιέται η μάνα σου και πότε όχι;

Πότε είναι βρισιά να παίρνεις τον πούλο και πότε φιλοφρόνηση;

Πότε είσαι τελειωμένος οπαδός και πότε πολιτικό ον με πολιτική δράση;

Έβαλα να παίζουν ταυτόχρονα τρία βίντεο στο youtube, αυτό του φασίστα Παναγιώταρου έξω από το θέατρο Χυτήριο, το βίντεο του Γιαννακόπουλου που βρίζει τον Σπανούλη και το βίντεο που αντιεξουσιαστές την πέφτουν στον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια.

Χωρίς να κοιτάω την οθόνη δεν ξεχώριζα ποιος διεκδικούσε το δικαίωμα του στην πολιτική ανυπακοή απέναντι στις εξουσιαστικές δομές και ποιος ήταν απλά κρετίνος.

Μετά όμως διάβασα όλα τα σχόλια των ομοϊδεατών τους κάτω από τα βίντεο του youtube και στην αντίστοιχη σελίδα σχολιασμού στο ιντυμήντια και κατάλαβα τη διαφορά.

Έτσι έφτιαξα το παρακάτω τεστ για να σας βοηθήσω κι εσάς στο διαχωρισμό σεξιστικού/ ομοφοβικού/ εξουσιαστικού και μη σεξιστικού/ ομοφοβικού/ εξουσιαστικού λόγου. Στις ερωτήσεις θα βρείτε μερικά παραδείγματα πρόσφατης παραγωγής σεξιστικού λόγου από άτομα συγκεκριμένων πολιτικών χώρων και στις απαντήσεις τα διαδικτυακά σχόλια χρηστών που-κατά τα λεγόμενα τους-ανήκουν στους αντίστοιχους χώρους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απαντήσετε στις παρακάτω δέκα ερωτήσεις. Θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα πράγματα, θα διαχωρίσετε μια για πάντα τον εξουσιαστικό από τον αντιεξουσιαστικό λόγο και θα περάσετε ευχάριστα το απόγευμα της Κυριακής σας. Τις απαντήσεις θα τις βρείτε στα βίντεο που ακολουθούν μετά το τεστ. Προσπαθήστε να μην κλέψετε!

 

ΤΕΣΤ

.

1. Σε ποιον/-ους απευθύνεται η ιαχή «Βγες έξω μωρή πουτάνα»;

α) Στον συστημικό τεχνοκράτη Γιάννη Βαρουφάκη που συνεχίζει την καταστροφική πολιτική εις βάρος των εκμεταλλευόμενων.

β) Στα σοβιετικά μπουρδελοσπέρματα και τους πακιστανούς γκόμενους τους.

γ) Στον Σπανούλη τον προδότη και αρχίδι που είναι μία τρίχα στην ψωλή του Διαμαντίδη.

.

2.Σε ποιον απευθύνεται η απειλή «Κοίτα πουτανάκι, έρχεται η ώρα σου. Τράβα ρε, τράβα, έρχεται η ώρα σου»;

α) Στον καθηγητής-διάττοντα αστέρα στην πολιτική που απλά έγινε υπουργός για να έχει πιο ανεβασμένο κασέ σε ομιλίες και συνέδρια όταν το υπουργιλίκι τελειώσει.

β) Σε όσους συμπαρατάχθηκαν πολιτικά με τη λεγόμενη «αριστερά», με τους χειρότερους δηλαδή εν ζωή εχθρούς της Ελλάδος.

γ) Στον καλαθοσφαιριστή που δεν σεβάστηκε τον κόσμο που τον πλήρωνε τόσα χρόνια για να μείνει στην Ελλάδα αλλά μόλις είδε φράγκα κι απ’ την άλλη του τρέξανε τα σάλια, να φάει σκατά τώρα ο πούστης και την ψωλή του Διαμαντίδη.

.

3. Στη φράση «Εδώ είσαι μωρή καριόλα;» ποια είναι η καργιόλα;

α) Ένας υπουργός που έχει αναλάβει τη «διαπραγμάτευση» με τους υπηρέτες του ευρωπαϊκού κεφαλαίου.

β) Τα πουτανάκια Βάσια Παναγωπούλου, Λίλα Καφαντάρη και άλλες καυλομαζώχτρες που πλέον δεν περνάει η μπογιά τους. Να πάνε να παίξουν έργα με αδερφή τον Αλάχ στο Πακιστάν να τις γαμήσουν  πρώτα οι Πακιστανοί  κι ύστερα να τις αποκεφαλίσουν και αυτές αλλά και την παλιοαδερφή τον πουστοαλβανό σκηνοθέτη εδώ δεν θέλουμε τέτοια γιατί είμαστε Ελλάδα.

γ) Ένας καλαθοσφαιριστής πουσταράς που μας πούλησε για τα λεφτά κι έγινε πουτάνας γιος Ολυμπιακός.

.

4. Κατά τη γνώμη σας, η φράση «Έλα έξω ρε, αν είσαι μάγκας έλα έξω ρε, έλα έξω αν είσαι μάγκας, σου γαμιέται η μάνα ρε» ήταν:

α) Μία συμβολική ενέργεια ενάντια σε αυτόν που έχει το τιμόνι της οικονομικής πολιτικής. Σε αυτόν που συνεχίζει την άγρια φορολογία που πλήττει τα λαϊκά στρώματα προς όφελος του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου Σε αυτόν που είναι ο σολιαδημοκράτης ταγός της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.

β) Μία συμβολική κίνηση ενάντια σε όσους δεν τους αρέσει η κατά το Σύνταγμα επικρατούσα θρησκεία της Ελλάδος και δεν σέβονται αυτήν και την μεγάλην πλειοψηφία των Ελλήνων που την ασπάζονται. Να πάρουν πάραυτα τον πούλο και να εγκαταλείψουν τη χώρα. Είναι απολύτως ελεύθεροι και τον πούλο να πάρουν και να μας αδειάσουν τη γωνιά. Αρκετά πια υποκριτές και συμφεροντολογικά ανθελληνικά σκουλίκια.

γ) Μία συμβολική κίνηση ενάντια σε αυτόν που πήρε δύο ευρωπαϊκά με τον Ολυμπιακό έχοντας όμως τις πλάτες άλλων! Τον κουβάλησαν στο μεν πρώτο Παπανικολάου και Πρίντεζης στο μεν δεύτερο Λο και Χαινς! Στο πρώτο δε όταν γύρισε το παιχνίδι με την τσσκα καθόταν στον πάγκο! Απλά η ευρωλίγκα θεώρησε σωστό να τον βγάλει αυτόν mvp του φαιναλ φορ ως πρώτο όνομα αδικώντας άλλους παίκτες του οσφπ και από το πουθενά mvp σαιζόν 12-13 στη κυριολεξία από το πουθενά όταν στην αξιολόγηση τον πέρναγε τουλάχιστον ένας παίκτης και όταν ο διαμαντίδης κουβαλούσε στην κυριολεξία τον παο μέχρι μια ανάσα από το φαιναλ 4 και μπορεί να κατάφερνε μάλιστα αν δεν αδικούνταν στη σειρά με την μπαρτσελόνα από την διαιτησία! Επίσης έχει πολύ μεγάλο εγωισμό (ο οποίος ήταν και λόγος που έφυγε από τον παο όπου τα είχε όλα εκτός από το ότι θα ήταν συνέχεια στη σκιά του Διαμαντίδη και στην ομάδα και στη συνείδηση του κόσμου ο οποίος συν τοις άλλοις είχε εκτιμήσει στον Διαμαντίδη και ότι δεν έφυγε ποτέ και ότι το 09 είχε ρίξει τον εγωισμό του με το να παίζει περισσότερο στο 3 και στο 1-2 ο Σάρας με τον Σπανούλη!)

.

5. Σε ποια από τις παρακάτω παραγράφους θα ταίριαζε περισσότερο ως επίλογος η φράση: «Στον τάφο η γυναίκα σου και το παιδί σου»;

α) Ο Βαρουφάκης είναι αυτός που ανεβοκατεβάζει τους μισθούς σου και τις συντάξεις σου. Ο κορυφαίος υπουργός μιας κυβέρνησης. Επαναλαμβάνω: κυβέρνησης. Αστικού κράτους. Γιατί προπηλακίστηκε ρωτάτε. Γιατί όχι; Τι είναι; «Αριστερός»; Τι αριστερό έχει πάνω του δηλαδή; Τι κάνει κάποιον αριστερό; Η δήλωση του ιδίου; Γιατί προπηλακίστηκε αυτός που φίλησε τα πόδια των τραπεζιτών στην ευρώπη; Αυτός που ετοιμάζεται να στείλει το λογαριασμό στα σπίτια μας; Τι λέτε ρε πάτε καλά; Δεν περίμενα να δω κόσμο στο ιντι να αναρωτιέται γιατί προπηλακίστηκε υπουργός οικονομικών. Ποιοι είστε όλοι εσείς; Από που έχετε έρθει; Πώς ξαφνικά ενδιαφερθήκατε για το ιντιμιντια;

β) Ti mas les re file. Exoume di olous tous morfomenous me ta ptyxia apo ta kolegia tis Amerikis pou mas kivernane kai mas exoun feri se afto to xali. Otan anevenoun teties parastasis pou prosvaloun tin friskia mou dikaia adidra etsi o kosmos. Ade me to kafe fadasmeno aristero san tin fatsa sou pou to pezi kai dimokratis. (Greeklish epidi den exo ellinika sto pliktrologio).

γ) Φίλε με κοροϊδεύεις έτσι; Ρε σοβαρά; Άκου τι λες. Ένας Σπανούλης που απόψε έπαιξε ΜΠΑΣΚΕΤ και σας χόρεψε πανηγύρισε από τη χαρά του. Ο Μπεργκ έκανε κωλοδάχτυλα. Αυτόν τον έπιασε κανένας βάζελος στο στόμα του; Ο κύριος Τσίπρας τον επέπληξε; Ώστε ο Βασίλης, με το δεν σας ακούω προάγει βία, με μια χειρονομία που δεν προκαλεί, απλά είναι σαν να λέει παραδεχτείτε ότι σας νικήσαμε, που πάνω στην ορμή της χαράς του μπορούσε να έχει κάνει άλλα και άλλα, και έτσι διώχνει κόσμο από τους αγώνες; Όχι οι κωλοφίλαθλοι/χούλιγκαν σας που καλά λέει και ο Βασίλης μόνο μανάδες και παιδιά ξέρουν να βρίζουν. Και ο Ολυμπιακός έχει οπαδούς και εξέδρα και ΤΗ ΘΥΡΑ 7, και βρίζουμε μανάδες σε συνθήματα και εμείς γιατί Ελλάδα είμαστε, (όχι ότι το επικροτώ και δεν είναι και η πιο σωστή νοοτροπία) αλλά με μέτρο σε κάποια πράματα. Αντιαθλητική συμπεριφορά σαν και του βάζελου δεν υπάρχει. Κοιτάχτε να διορθωθείτε πρώτα και μετά να κάνετε κήρυγμα. Πήρε και τεχνική χωρίς λόγο. Να δω αν είχε μείνει Παναθηναϊκό αν θα κάνατε έτσι η θα δεχόσασταν τέτοια συμπεριφορά.

.

6. Όταν ακούτε τη φράση «Γαμημένο κωλόπαιδο» συνειρμικά σκέφτεστε:

α) Όχι στην υπεράσπιση του ποπ σταρ τεχνοκράτη αστού υπουργού ενός στυγνού αστικού κράτους που δολοφονεί κατ εξακολούθηση πλέον με αριστερό προσωπείο! Ουστ!

β) Οι Ασιατικοἰ εισβολείς στη χώρα μας κάνουνε τζαμιά. Και βλέπουμε τους «άθεους» αριστερούς να τους βοηθάνε κιόλας εμπράκτως αντί να εναντιωθούν (!)  Α ρε Γιώργη Παπαδόπουλε τα σφάλματά σου. Ουστ!

γ) Και όλο κλαίνε τα βαζελάκια στου οα στου οακα τα σκαλάκια παλιομπάσταρδε έχεις στόμα και βρίζεις μάνες μαλάκα ο μεγαλύτερος καραγκιόζης του αθλήματος είσαι. Ουστ!

.

7. Σας δίνεται ως θέμα έκθεσης η φράση: «Πάρε τον πούλο ρε πούστη». Σας ζητούν να τεκμηριώσετε σύντομα σε μία παράγραφο τις σκέψεις σας. Ποια από τις παρακάτω επιλέγετε;

α) Ο τύπος είναι διαχειριστής μιας κατάστασης, υπουργός μιας αστικής κυβέρνησης, είναι γόνος βιομηχάνου παμντρεμένος με κόρη βιομηχάνου (ala game of thrones), καθηγητής οικονομικών στις ηπα, πρώην σύμβουλος του γιωργάκη που παίζει τις κουμπάρες και πουλάει σταριλίκι στο κεφάλαιο και τους διαχειριστές του. Ε όχι δεν νιώθω κανένα σεβασμό και κανένα οίκτο. Είναι σαν να έμαθα ότι έφαγε φύλο ένας γείτονας που έφαγε ξύλο επειδή έβαζε φόλες σε αδέσποτα σκυλιά. Μειδιώ θα έλεγα! Είμαι κακός; Δεν πειράζει μάλλον έχω μίσος ταξικό.

β) Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΖΟΥΜΙΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΙΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ (ΠΡΩΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ) ΗΘΗ ΕΘΙΜΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ….ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ…ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ….ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

γ) Ο Γιαννακόπουλος μπορεί να είναι ό,τι είναι, να έχεις χίλιους λόγους και δικαιολογημένα για να τον αποδοκιμάσεις σαν προσωπικότητα, η δήλωσή του όμως δεν είναι άστοχη. Για μια φορά, αποδέχεται όλο το ΟΑΚΑ το δίκαιο της ήττας και έρχεσαι εσύ που η οικογένεια Γιαννακόπουλου σου έχει γεμίσει τις τσέπες με γερά λεφτά και βάζεις φωτιά σε ένα ματς που η ατμόσφαιρα ήταν ήρεμη για τα δεδομένα τέτοιους είδους αγώνων. Απωθημένα Βασίλη λεγονται αυτά…

.

8. Θεωρητικοποίηστε μου λίγο την πρόταση: «Πουστράκι τελειώνετε, κατάλαβες;»

α) Και οι σφαλιάρες που δεν έπεσαν στο Βαρουφάκη, βία αυτοάμυνας είναι. Την ώρα που αυτός ένιωθε εναλλακτικός στα Εξάρχεια, κάποιοι συνάνθρωποι μας έλιωναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και κάποιοι άλλοι πεινούσαν, αγωνιούσαν και κάποιοι πέθαιναν από τις συνέπειες της πολιτικής της λίστας του.

β) Αριστεροί, ομοφυλόφιλοι, ναρκομανείς, γιάπηδες κλπ. είναι το κοπάδι του Διαβόλου. Ο κτηνοτρόφος θα σφραγίσει το κοπάδι του με τον αριθμό του, 666, ώστε όλοι να ξέρουν ότι είναι δικό του.

γ) Ο Σπανούλης δεν είναι Παναθηναϊκός, είσαι μισθοφόρος και πουτάνας γιος.

.

9. «Έρχεται ρε και η αστυνομία σας φυλάει τα κωλαράκια, αφού σας τα γαμάνε που σας τα γαμάνε οι Πακιστανοί ρε. Αδερφές ξεσκισμένες. Γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες, ε γαμημένες αλβανικές κωλοτρυπίδες». Παρακαλώ επιλέξτε:

α) Τα κίτρινα συριζαϊκά ΜΜΕ έχουν πάρει το μήνυμα από Παπαδημούλη, Φίλη, ΑνΕλ, Άδωνι, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κλπ. να χοντρύνουν τη φάση. Εν ολίγοις, το απωθημένο της απεργίας πείνας και της Κατάληψης της Πρυτανείας δεν λένε να το ξεπεράσουν, και κάνουν ό,τι και τότε – λασπολογούν. Τους φταίνε οι αναρχικοί, αλλά  δεν βλέπουν ότι ούτε ένα νόμο δεν μπορούν να περάσουν στη βουλή και ο Κοτζιάς στις ΗΠΑ, και το Μαξίμου στον αμερικανό πρέσβη εδώ, για το θέμα της αποφυλάκισης του Ξηρού έχουν πάθει λουμπάγκο από τις υποκλίσεις.

β) Δεν ξέρω αν είστε περισσότεροι αλλά όσοι και αν είστε, μαλακισμένα πρεζάκια, πάλι θα φάτε γαμήσι. Θα χρειαστεί να υπογράψετε ομολογία μετανοίας για να βγείτε από τη ντούφα όπως οι αληθινοί δωσίλογοι προδότες, παππούδες σας κάποτε στα νησάκια που μπήκαν μέσα κάνοντας τον μάγκα και τον καμπόσο αλλά βγήκαν ντροπιασμένοι και  ομοφυλόφιλοι με μια κωλοτρυπίδα σαν τη φωλιά της αλεπούς. Η Χ.Α θα κυβερνήση, και καλά θα κάνετε να συνεργαστείτε αρχίζοντας σαν άντρες να  παραδεχτείτε το κακό που έχετε κάνει.

γ) Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δείξει στον Σπανούλη µε ξεκάθαρο και πειστικό τρόπο ότι θέλουν να κτίσουν τη νέα τους ομάδα µε εκείνον ως «βάση». Του έδειξαν την εκτίμηση τους και μάλιστα πολύ νωρίς. Ο Παναθηναϊκός προτίμησε να ολοκληρωθεί η σεζόν και ιεράρχησε ως δεύτερο το θέμα Σπανούλη. Ανανέωσε το συμβόλαιο του Διαµαντίδη και μετά του κατέθεσε πρόταση, η οποία είχε την υποσημείωση ότι το ταβάνι είναι οι αποδοχές του Διαμαντίδη. Η πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός ήταν για κάθε χρόνο του 3ετούς συμβολαίου κατά 400.000 ευρώ μεγαλύτερη. Οι «πράσινοι» έφθασαν μέχρι τα 6.000.000 ευρώ, ενώ η προσφορά των «ερυθρολεύκων» ήταν 7.200.000 (πάντα καθαρά ποσά). Όπως διέρρεε από το στενό περιβάλλον του, ο Σπανούλης είχε παράπονα και από τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό. Ο 27χρονος άσος ομολογεί ότι ο προπονητής του ΠΑΟ είναι ο κορυφαίος στην Ευρώπη, όμως θεωρεί πως ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν είχε τον ρόλο που θα έπρεπε.

.

10. Φτιάξτε μία θεωρία συνωμοσίας που να συνοδεύει την πρόταση: «Δεν θέλω να μιλήσεις καθόλου. Θέλω να φύγεις.»

α) Την ίδια μέρα που το προφίλ του άρχισε να χάνει, λόγω της αντιμετώπισης τους από τον Τσίπρα, βρίσκεται στα Εξάρχεια χωρίς φρουρά να τρώει. Μπας και γκάζωσε τη μηχανή λίγο παραπάνω όταν έφτανε για να σιγουρευτεί ότι το  πήραν χαμπάρι; Μπας και χρησιμοποίησε αυτούς που ήξερε ότι θα του την πέσουν αν τον πάρουν πρέφα για να ωφεληθεί με κάποιον τρόπο;

β) Ουγκ!

γ) Ουγκ!

.

Οι απαντήσεις στα βίντεο που ακολουθούν.

Σημείωση: Όλα τα ορθογραφικά λάθη διορθώθηκαν από εμένα, με μεγάλο κόπο είναι η αλήθεια.

Hint: Δεν υπάρχει καμία διαφορά στην παραγωγή εξουσιαστικού λόγου ανάμεσα στους τρεις διαφορετικούς χώρους. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

.

5 Σχόλια leave one →
 1. 4 Μαΐου, 2015 11:22 πμ

  δλδ πρεπει να κατσουμε να διαβασουμε ολο τον οχετο κατω απο τα βιδεα?

  • 4 Μαΐου, 2015 11:37 πμ

   όχι βέβαια, γι’ αυτό ετοίμασα εγώ ένα απάνθισμα, για να μη μου κουράζεστε 🙂

   • 4 Μαΐου, 2015 11:58 πμ

    και να μην παθουμε περισσοτερες στομαχικες διαταραχες απο οσες παθαμε ηδη με το απανθισμα… Παντως, ο σεξισμος στο συγκεκριμενο χωρο ειναι κατι σχεδον δεδομενο, δυστυχως. Εχω ακουσει τραγικες ιστοριες, αλλα ειναι καιτ προφανες και σοτν καθημερινο λογο. Και δε λεω, ειναι λογικο, σε αυτη την κοινωνια μεγαλωνουμε ολοι, δεν ειναι ευκολο να αντιπαλεψεις τα βιωματα σου, *αλλα* υποτιθεται πως η στρατευση με εναν τροπο συμβαλλει και στην επιλυση των εσωτερικων, προσωπικων αντιφασεων. Λεμε τωρα.

   • 4 Μαΐου, 2015 2:43 μμ

    των εσωτερικών αντιφάσεων ή των ψυχολογικών προβλημάτων; ο αντιεξουσιασμός τους βρωμάει τεστοστερόνη (και έχει και αλλεργία στην αυτοκριτική..)

   • 4 Μαΐου, 2015 3:47 μμ

    Χμ, δε ξερω αν τα ψυχολογικα προβληματα επιλυονται με την πολιτικοποιηση, αυτα μαλλον θελουν αλλου τυπου αντιμετωπιση. Βεβαια δε ξερω και τι σκατα πολιτικοποιηση εχουν αυτα τα ατομα….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: