Skip to content

Το 2010 (μου) σε εικόνες

25 Δεκέμβριος, 2010

35 Σχόλια leave one →
 1. 25 Δεκέμβριος, 2010 9:21 μμ

  θέλω να κλέψω τις μισές τουλάχιστον, αλλά δεν μπορώ να σου κλέψω και αυτά που σημαίνουν για σένα.
  με το καλό το 2011.

  [τον έβαλες και τον αφτιάγγουρα τον ασχημομούρη ε? 😉 ]

 2. 26 Δεκέμβριος, 2010 7:19 μμ

  Αγαπημένη κροτ! Έχασες το δρόμο για το βουνό ή ανακάλυψες το 3τζι; Το λέω γιατί δεν περίμενα να σε ακούω σύντομα 🙂 Θέλω να κάνω ένα απολογισμό της χρονιάς αλλά μου βγαίνει ένας λυγμός που με εμποδίζει για την ώρα. Σου έχω τασκ όμως: θέλω να μου στείλεις μια φωτογραφια με το πρώτο πράγμα που θα δεις μπροστά σου τη στιγμή που θα διαβάζεις αυτό. Κι εγώ θα τη δημοσιεύω with your own permission 🙂 Χρόνια πολλά κι από ‘δω!

  (και τον αυτιάγκουρα να τον αφήσεις ήσυχο-και αν τον ξαναπείς ασχημομούρη θα τον βάλω να σε δαγκώει! γκρρρρ!!!)

 3. 26 Δεκέμβριος, 2010 8:43 μμ

  laptop + wifi, μάη ντήαρ!
  στέλνω φωτος που μου ζήτησες και θα στείλω και «το πρώτο πράγμα» χε χε! 🙂

  όχι άλλα λυγμ, μόνο χαμόγελα! 🙂

 4. 26 Δεκέμβριος, 2010 8:46 μμ

  [σιγά να μη δαγκώσει ο ασχημομούρης απολειφάδης, πφφφφ!]

 5. 27 Δεκέμβριος, 2010 11:47 πμ

  Από ό,τι φαίνεται όλες οι αισθήσεις κράτησαν αναμνήσεις τη χρονιά που πέρασε. Εύχομαι και ο επόμενος χρόνος να συλλαμβάνει σαν ιστός ήχους, εικόνες, γεύσεις, αγγίγματα, οσμές και να σε θρέφει.

 6. 28 Δεκέμβριος, 2010 12:24 πμ

  @Γιώργο όπως και να το κάνεις ήταν δυνατή χρονιά, κατά το ήμισι εξάλλου την πέρασα μέσα στο στρατόπεδο! Για την ώρα μαθαίνω από την αρχή τις γεύσεις και σε λίγες μέρες που θα ανέβω το βουνό θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες αισθήσεις 🙂 Από όλες τις αισθήσεις όμως αυτή που μας λείπει τελευταία είναι η αφή-θα λύναμε πολλά προβλήματα αν την αφήναμε λίγο περισσότερο να μας θρέψει!

  @Κροτ με το wifi λέγε ό,τι θες εσύ, σε λίγο καιρό θα τον παρακαλάς για χάδια, αλλά δεν θα στον δίνω! Μερσί για το βραστήρα και τα άλλα παιδιά, έχω αντίστοιχες εμπειρίες 😉

 7. chara permalink
  30 Δεκέμβριος, 2010 2:33 πμ

  Αχ! Τα θρυλικά καλαμπόκια!!!
  Οι φώτος σου τέλειες όπως πάντα. Κλέβω μία για το προφίλ και μία γιατί πολύ θα το θελα το να τη βάλω στο σι-βι μου που σε λίγο θα αρχίσω να (ξανα)στέλνω απο δω κι από κει.
  Εύχομαι από το 2010 να κρατήσεις τις είκονες σου που σε κάνουν να χαμογελάς πονηρά, αυτές σε γεμίζουν ζεστασιάκι αισιοδοξία.Μη μου στενοχωριέσαι! Όπως έγραψε κι ένας φίλος ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (…) κι ελπίζω να μη χάσουμε άλλο χρόνο.
  Για φέτος κάναμε πολλά τρελά. Τα σπάσαμε, τα βροντήξαμε, τα παίξαμε ενίοτε μα, τελικά,μέσα σ’ όλο αυτό το χάος, μάλλον τα καταφέραμε. Δεν το βρήκαμε εκείνο που μας λείπει αλλά τουλάχιστον μάθαμε πως δεν ψάχνουμε μόνοι και βρήκαμε και νέους
  τρόπους να περνάμε καλά ακόμη και χωρίς σκοπό και στόχο.
  Love only love my love και ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι σε ξέρω μόλις ένα χρόνο!!! Ω Albert (Einstein) πόσο δίκιο είχες 🙂 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΙΛΕΝΤ 🙂

 8. 30 Δεκέμβριος, 2010 9:18 μμ

  Ωραία ιδέα αυτή λοιπόν Silent.. Οπότε θετικός ήταν ο απολογισμός σου ή λάθος κατάλαβα; Η απάντηση εννοείται δεν είναι υποχρεωτική. 😉

  Να έρθουν όλα όπως τα θες (κι αν χρειαστεί να προσπαθήσεις να μην είναι για πολύ). Χρόνια πολλά. Καλή χρονιά. 🙂

 9. 2 Ιανουαρίου, 2011 11:40 πμ

  @Χαρά πως μετριέται αλήθεια ο χρόνος; Ημερολογιακά; Με τους μήνες που περνούν; Τις (όχι και τόσο) χαρούμενες χρυσές Πρωτοχρονιές; Το βιογραφικό; Ή μήπως με συναυλίες, συναντήσεις με ανθρώπους που αγαπάς, ταξίδια σε μέρη άγνωστα; Περισσότερο απ’ όλα ο χρόνος μετριέται με όλες εκείνες τις τρελές, ανέλπιστες, αντισυμβατικές ώρες που μοιράζεσαι με φίλους. Κι ας σταματούν οι ώρες, κι ας είναι η επικοινωνία ηλεκτρονική, κι ας μεσολαβούν θάλασσες και ήπειροι στην επικοινωνία αυτή. Ξέρεις κάτι; Όσο κι αν λέω εγώ, στην πραγματικότητα οι μοναχικές καρδιές έχουν πορείες συγκλίνουσες και όχι παράλληλες. Και μεγαλύτερη απόδειξη είναι η δική σου η φιλία!

  Θα τον αλλάξουμε τον κόσμο, καλά τα λέει ο φίλος σου 🙂 Κι αν δεν θέλει ο κόσμος να αλλάξει θα τον αλλάξουμε με το ζόρι!

  Καλή χρονιά Χαρά!

  • chara permalink
   3 Ιανουαρίου, 2011 2:28 πμ

   Σνιφ…
   Γύρνα πίσω…
   Αλλά όχι… Αν είσαι ευτυχισμένος μείνε εκεί… Εκεί που χαμογελάς, εκεί που τραγουδάς, εκεί που ελπίζεις. Κι ας φύγεις όσο μακριά μπορεί ο δρόμος να σε παεί. Όπου να ‘ναι θα ρθω να σε βρω!
   Καλή χρονιά για ακόμα μια φορά! Φιλιά γλυκέ μου σάιλεντ 🙂

   • chara permalink
    3 Ιανουαρίου, 2011 2:31 πμ

    Αυτό το «με το ζόρι» μου αρέσει 😉

   • 5 Ιανουαρίου, 2011 3:39 μμ

    Γλυκιά μου Χαρά, επέστρεψα για λίγο, μόνο για να μαζέψω τα αναγκαία και να γυρίσω πίσω στο βουνό. Από μακρυά ο πολιτισμός φαινόταν κάπως πιο συμπαθητικός. Μάλιστα τώρα που ενδυναμώθηκε το κρητικό μέσα μου, λέω να έρθω να σε κλέψω απ’ τους δικούς σου 🙂

 10. 2 Ιανουαρίου, 2011 11:44 πμ

  @Κατερίανα θετικός είναι ο απολογισμός, όσες δυσκολίες κι αν είχε η χρονιά που έφυγε, που δεν ήταν και λίγες. Περισσότερο κρατάω τα καλά και όσο για τα άσχημα ας γίνουν φωτιά να κάψουν όσους προσπαθούν να μας στερήσουν το οξυγόνο.

  Καλή χρονιά εύχομαι!
  Και περισσότερες μεθυσμένες συναντήσεις 😉

 11. chara permalink
  6 Ιανουαρίου, 2011 1:35 πμ

  Κι αφού εσύ θα είσαι ο Κρητικός με τη βράκα και το μαντίλι κι εγώ θα είμαι η κόρη με τα ξέπλεκα μαλλιά που τραγουδάει στο παράθυρο με το βασιλικό, ξεκινώ την πλέιλιστ του 2011 με ένα απ’ τα ομορφότερα ελληνικά τραγούδια. Αφιερωμένο! Και το Σάββατο έπεται συνέχεια 😉

  • 6 Ιανουαρίου, 2011 6:49 μμ

   Κορίτσι με τα ξέπλεκα μαλλιά και το βασιλικό, ωραία η Μάγια και ανυπομονώ για το Σάββατο, όμως αυτές τις μέρες ανακάλυψα την παλιά μου δισκοθήκη. Μάλλον αυτά που ακούω δεν ταιριάζουν με την εικόνα των βρακοφόρων, ξέρω όμως ότι σε ‘σένα θα πιάσουν τόπο! Αφιερώνω:

 12. chara permalink
  7 Ιανουαρίου, 2011 7:36 μμ

  Πάντα έβρισκα πολύ γκοθικ την κρητική φορεσιά 🙂
  Κι αφού επιστρέφουμε στις ρίζες μας, στα παιδικά κρεβάτια μας, τις παλιές δισκοθήκες μας και τις εφηβικές μας νευρώσεις, από τη δική μου παλιά δισκοθήκη με πολλή αγάπη:

  Look back without shame, look ahead without fear το σύνθημά μου για το μπρέιβ νιου γίαρ!

  • 10 Ιανουαρίου, 2011 12:17 μμ

   Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι από τους Sepultura στη Βίκυ Μοσχολιού είναι ένα τσιγάρο δρόμος. Ανοιχτό μυαλό να έχεις και τζάκι για να καις τις προκαταλήψεις 😉

 13. chara permalink
  11 Ιανουαρίου, 2011 1:10 μμ

  Θα θελα να μπορώ να αντισταθώ στη μελαγχολία που ετοιμάζεται να με κατασπαράξει. Να μη σκέφτομαι δρόμους και σταθμούς και να ‘ταν όλα αληθινά ένα τσιγάρο δρόμος. Όμως εμένα οι συνειρμοί μου από τη Βίκυ Μοσχολιού δεν είναι δυστυχώς το «βάλε κι άλλο πιάτο στο τραπέζι». Εμείς για αλλού κινήσαμε κι αλλού η ζωή μας πάει, αλλά, εντάξει, μας έδωσε και μια ψυχή γεμάτη παιδική αισιοδοξία να την κουβαλάμε μαζί μας από δω κι από κει κι αυτό είναι που μας σώζει. Και στο τέλος, θα το δεις, όλα καλά θα πάνε. Πώς αλλιώς;

  • 11 Ιανουαρίου, 2011 1:24 μμ

   Είναι πάντως εντυπωσιακή η ικανότητα μας να εκμηδενίζουμε την απόσταση ανάμεσα στους Wire και τη Μοσχολιού! Εγώ θα σκότωνα για τη γλυκόπικρη μελαγχολία μιας αναχώρησης, βαρέθηκα τη ζωή στην Αθήνα. There I said it! Καλύτερα φτερό στον άνεμο. Πάντως θέλω να έρθω να σε βρώ. Έστω και με την ίδια αφορμή 🙂

 14. chara permalink
  11 Ιανουαρίου, 2011 2:07 μμ

  Το ξέρεις ότι θα σε περιμένω στη γκρίζα μολυσμένη μου πόλη. Σε αυτή τη damn city, dead city, immortal city, motor city, suc-cess city.
  Longs to be, longs to be, free.
  Με ή χωρίς αφορμή.
  (Άλλωστε τώρα δε θα ανταλλάσσουμε πια δώρα! Θα ανταλλάσσουμε διακοπές! Ιζιτζετ για ΑΝΕΚ και ρακές για πάιντς!)

 15. 11 Ιανουαρίου, 2011 5:13 μμ

  δεεεεεν κατάλαβα: κανονίζετε ταξιδάκια πίσω από την πλάτη μου? χα!
  Α, Χαρά, θα είμαι στην όμορφη πόλη σου το Σάββατο -τι λες? Να πιούμε ένα πάιντ, να σκάσει από τη ζήλεια του ο Silent? 😛

  • chara permalink
   12 Ιανουαρίου, 2011 3:10 πμ

   Απαντάω εδώ για να φαίνεται σαν να κάνουμε πηγαδάκι τα δυο μας και να τον αναγκάσουμε να βάλει το Νικολή στο κόκκινο τσαντάκι με τις παραμάνες (βλ. πανκ καταβολές του κυρίου του) και να ροβολήσει προς τα εμάς! Εννοείται να το πιούμε! Με μεγάλη μου χαρά 🙂 🙂 🙂 Σι γιου λέιτερ ντίαρ!

 16. 11 Ιανουαρίου, 2011 8:53 μμ

  @Χαρά μολυσμένη ξε-μολυσμένη η πόλη σου, αποδεδειγμένα κάνει καλό στο δέρμα 🙂 Σε περιμένει ήδη εισητήριο για το νότο (μην ξανακούσω όμως τη λέξη ΑΝΕΚ γιατί βγάζω σπυριά). Όταν έρθεις με το το καλό, ο αυτιάγκουρας κι εγώ θα σε παραλάβουμε προσωπικώς από το αεροδρόμιο και θα σε οδηγήσουμε στην καρδιά της ρακής (μη σου πω ότι θα σε βάλω να πατήσεις και σταφύλια φέτος!). Just set the date!

  @Krot τα έμαθα για τα ταξιδάκια σου αλλά δεν μίλησα για να μην με λέτε πάλι καρμοίρη. Αλλά θα μιλήσω! Τι θα πει κυρά μου πετάγομαι για ταξίδι αναψυχής στο Λινδίνο; Πότε δουλεύεις τέλος πάντων εσύ; Ήρθες και στο Γκρης τρεις φορές από το Σεπτέμβρη, αν δεν απατώμαι! Αυτά να τα βλέπει ο Πάγκαλος που νομίζει ότι οι δικοί μας δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες. Σκάω ήδη, σκάω, σκάω! Χαρά μην δεχτείς, κάνε την άρρωστη το Σαββατοκύριακο!!!

  • chara permalink
   12 Ιανουαρίου, 2011 3:15 πμ

   Μη σε νοιάζει σάιλεντ! Σε αυτή τη μπιροποσία δε θα υπάρχαφουν φωτογρικά ντοκουμέντα οπότε θα μπορείς να αυθυποβληθείς ότι δεν έγινε ποτέ! Όσο για τα σταφύλια δε χρειάζεται να με δελεάσεις άλλο! Σίγουρα θα ρθω στα Χανιά λαβ! Γιατί… όνλυ λαβ καν σέιβ ας!

 17. 12 Ιανουαρίου, 2011 10:43 πμ

  χο χο χο! μπορούμε να την κάνουμε teleconference την μπυροποσία, για να συμμετέχουν silent + αυτιάγγουρας! 🙂
  Χαρά, θα λάβεις σήμα καπνού!

  • chara permalink
   13 Ιανουαρίου, 2011 3:07 πμ

   λάικ για την τελεκόνφερενς!!!

 18. 12 Ιανουαρίου, 2011 10:45 πμ

  Και τι εννοείς αγαπητέ μου με τα υπονοούμενα για τον Πάγκαλο,ε?
  Εγώ δεν εργοδοτούμαι από το ελληνικό δημόσιο (ούτε και το ιδιωτικό δλδ), οπότε ο Πάγκαλος να κάτσει στ’αυγά του και να ασχοληθεί με τους δικούς του κοπρίτες! χα!

 19. 12 Ιανουαρίου, 2011 2:16 μμ

  Καλά, θα δείτε τι θα πάθετε και οι δυο σας (είπε κρατώντας το χέρι στη μέση σε στάση τσαγερί)! Σιγά κι όλας μη ζηλέψουμε το Λονδίνο και τις ξεθυμασμένες του μπύρες! Και φωτογραφίες να βγάλετε όσες θέλετε, έτσι κι αλλιώς η κροτ της βγάζει τόσο κουνημένες που δεν θα καταλάβω ποιες είστε 🙂 Με το teleconference όμως κάτι μπορεί να γίνει, θα βάλω και τον αυτιάγγουρα να κουνάει τα αυτιά του!

  Για τον Πάγκαλο (θου κύριε) εννοούσα ότι δεν είναι ελληνικό το φαινόμενο και καλά θα κάνει ο Θεόδωρος να επικοινωνήσει με τον επίτροπο στο Βέλγιο να του πει δυο λογάκια για κάτι εργαζομένους που λουφάρουν συνεχώς!

  Τέλος πάντων, επειδή όπως λέει και ο μπαμπάς μου όνλυ λαβ καν σέιβ ας, καλά να περάσετε παλιόπαιδα, να πιείτε όλα τα πάιντς του Μπρίξτον και ραντεβού όλοι μαζί στα Χανιά για βουτιές μόλις φύγει λίγο η μουντίλα!

  Μπλουρμπμπλουρπμπλουρμπ (για όσους ξέρουν)!!!

  • chara permalink
   13 Ιανουαρίου, 2011 3:05 πμ

   Αν και ξεκίνησες σε ύφος «μια παλιοκατίνα»-αφροδίτη μάνου, συνέχησες με το μεγαλείο που αρμόζει στις χιππικο-ροκ-λαβ αντ πισ καταβολές σου και με συγκίνησες! Γι’ αυτό κι εγώ θα σου αφιερώσω
   Let them all pass all their dirty remarks
   There is one question I’d really love to ask
   Is there a place for the hopeless sinner
   Who has hurt all mankind just to save his own?
   Believe me
   One Love, One Heart
   Let’s get together and feel all right

   αυτό με τη γλώσσα τμεσα – εξω εννοεις;;;;;;;;;;;

   • 13 Ιανουαρίου, 2011 10:57 πμ

    Αφιερωμένο στον αυτιάγγουρα! Θα τον αγαπήσετε όλοι στο τέλος θα δείτε, κι αν μάλιστα είσαι καλό κορίτσι θα σου κάνει την τιμή να τον γνωρίσεις απόψε, να μεταφέρεις και στους άπιστους λίγη από τη λάμψη του!

 20. 12 Ιανουαρίου, 2011 2:53 μμ

  blurblurbing in Brixton drinking beers!
  χο χοχο!

  • chara permalink
   13 Ιανουαρίου, 2011 3:06 πμ

   blur ήδη από τώρα 😉

   • 13 Ιανουαρίου, 2011 10:54 πμ

    Εντελώς blur σου λέω, ειδικά αν επιχειρήσει να σε βγάλει φωτογραφία η βέλγα! μουαχαχαχαχα!!

 21. 13 Ιανουαρίου, 2011 1:36 μμ

  Silent, για να είμαστε σαφείς. Εγώ τον αγαπώ τον Αυτιάγγουρα: έχω αδυναμία στα άσχημα σκυλάκια και θέλω κι εγώ ένα άσχημο σκυλάκι!

  Μάλιστα, τόσο πολύ τον αγαπώ που τον θέλω και για μοντέλο να του κάνω φωτογράφιση: 1 φωτο το ένα αυτί, 1 δεύτερη φώτο το δεύτερο αυτί και μια τρίτη φώτο ο υπόλοιπος!

  • 14 Ιανουαρίου, 2011 12:22 μμ

   Είσαι κακεντρεχής και χυδαία. Όμως σιγά σιγά ο αυτιάγγουρας κι εγώ αποκτούμε συμμάχους (βλ. happy hour), ακονίζουμε δόντια και οργανώνουμε την εκδίκηση! Γαβ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: