Skip to content

Σας παρακαλώ κύριε Αβραμόπουλε, μην είστε τόσο αξιόπιστος!

20 Οκτώβριος, 2009

IMG_0524

    

«Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό, ώστε στο χρονικό διάστημα που απομένει, να πείσουμε για την αξιοπιστία και τη δύναμη των επιχειρημάτων μας, που αποδεικνύουν ότι είμαστε η πιο ισχυρή πρόταση για να πάει η χώρα μας μπροστά. Να ξεκαθαρίσω για ακόμα μία φορά τα πράγματα, σε ό,τι αυτά με αφορούν. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΛΦΙΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ. Υπάρχει εκεί αρκετός χώρος για να χωρέσουν άλλοι. Η δική μου παρουσία στην πολιτική ορίζεται από τη χρησιμότητά μου, το μέτρο, την άποψη και την κρίση της κοινωνίας των πολιτών…»

  

 

…απάντησε πριν ακριβώς ένα μήνα ο αξιόπιστος (και καθόλου ματαιόδοξος) κύριος Αβραμόπουλος στην ερώτηση του περιοδικού HELLO: «Εάν ο Κώστας Καραμανλής, μετά τις εκλογές, αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου, θα είσαι υποψήφιος;»

20 Σχόλια leave one →
 1. 20 Οκτώβριος, 2009 4:25 μμ

  Μα είναι προφανές ότι με το «δεν τίθεται τέτοιο θέμα» απαντά μόνο στο σκέλος της ερώτησης που αφορά στο ενδεχόμενο ήττας Καραμανλή και παραίτησης Καραμανλή, n’est-ce pas? 😉 (αυτό δηλαδή φαντάζομαι ότι θα δηλώσει αν κανείς του το θυμίσει!)

 2. Post.Scriptum.Inter-Action. permalink
  20 Οκτώβριος, 2009 5:53 μμ

  εεε, αυτός είναι δικός μου! καλά, πλάκα κάνω, έτσι κι αλλιώς είναι ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης (και …έχει για όλους) 🙂

  btw, μήπως πήρε το μάτι σου ένα σχόλιο που άφησα χθες στο «Ακόμη μία ΕΔΕ στα αζήτητα;»;

  μα τι γίνεται; εξαφανίστηκε πάλι;

 3. 20 Οκτώβριος, 2009 7:00 μμ

  είσαι όμως κι εσύ εγκάθετος βρε παιδάκι μου…τον κάλεσε η παράταξη και δεν μπορούσε να αφήσει το τηλέφωνο να χτυπάει…ήταν και μεσημέρι…και του είπε η παράταξη «Μήτσο, σε χρειάζομαι»! Κι εσύ να ήσουν στη θέση του, για την φουκαριάρα την παράταξη, θα πήγαινες!
  Εδώ η Λιάνα, παλιάάά στη Ρούλα, έλεγε πως δεν πρόκειται ποτέ των ποτών να γίνει βουλευτίνα, ή να πέσει φωτιά να την κάψει…ή κάτι τέτοιο. Δες:

  και δώσε σημασία στο 17ο δευτερόλεπτο…το υπόλοιπο είναι βαρύ trash…δεν το συστήνω!

 4. 20 Οκτώβριος, 2009 8:01 μμ

  @head-charge όσο κι αν προσπαθήσει κανείς, δεν σώζεται! Ας μην έδινε συνεντεύξεις σε σκουπιδο-περιοδικά. τι νόμιζε, πάμε κι εμείς σε κομμωτήρια και ενημερωνόμαστε για το τι κάθεται και διαδίδει από ‘δω κι από ‘κει…

  Για να είμαστε πάντως δίκαιοι, αφού ο ίδιος δηλώνει ότι δεν έχει θέση στο κάδρο της δελφινολογίας, το ταπεινό μου μπλογκάκι θα φροντίσει να του το υπενθυμίζει σε κάθε περίσταση…

 5. 20 Οκτώβριος, 2009 8:05 μμ

  @psi καταρχάς το ήξερα ότι θα ρωτούσες! το μήνυμα σου και η απάντηση σε αυτό θα φανερωθούν αν κάνεις κλικ στη φωτογραφία. Μα κι εσείς που πάτε και τα αφήνετε κάθε φορά!!

  Κατα τ’ άλλα, εντάξει, δεν στον μαγαρίσαμε κι όλας. Εξάλλου ξέρεις τι αδυναμία έχω στον άλλο, τον πατριώτη μου…Απλά φαντάστηκα ότι εσύ δεν θα διαβάζεις χελόου και δεν θα έχεις πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα…

 6. 20 Οκτώβριος, 2009 8:13 μμ

  @μπαλόνι!! Τι πήγες κι έκανες πάλι; Τι συγκλονιστικό ντοκουμέντο είναι αυτό; και ποιος σου είπε ότι απορρίπτουμε το χέβυ τρας εμείς εδώ; απλά δεν είναι και για χόρταση…

  Σχετικά με τον Μήτσο, έξυσα για λίγο το κεφάλι, διαλογίστηκα για μερικά δευτερόλεπτα, είπα «βρε λες να έγινε έτσι;» και μετά ρεύτηκα και επανήλθα (σόρυ, επηρεασμένος από το βίντεο…)

 7. Post.Scriptum.Inter-Action. permalink
  20 Οκτώβριος, 2009 8:31 μμ

  που πήγα και άφησα το σχόλιο; έχεις δίκιο 🙂

  καλά καλά, αφού είπα ότι «έχει για όλους» ο συγκεκριμένος. ο δικός σου είναι πιο λόου προφάιλ 🙂 με αυτά σκέφτομαι μήπως να ανοίξουμε εξειδικευμένα blogs για τον καθένα!

  …και θα αρχίσω να διαβάζω hello και τα σχετικά. αύριο πάω στον περιπτερά της γειτονιάς να ενημερωθώ για τα περιοδικά τύπου hello που κυκλοφορούν 🙂

 8. 20 Οκτώβριος, 2009 9:32 μμ

  Έλα ρε, ο Αβραμό τέτοιο πράγμα?
  Θα πέσει φωτιά να σε κάψει ρε silent!!!

  Αυτός ρε έκανε κόμμα που δεν πρόλαβε ούτε συνέδριο να κάνει!
  Ποια ματαιοδοξία τώρα…

  Εδώ κάγκελα έβαζε και κόλλαγε και μια πλακέτα από κάτω μη τυχόν και χρεώσουμε τα αριστουργήματα σε άλλο άτομο!

  (πλάκα πλάκα, κάπου έχω δει ταμπέλα που λέει «θεμελιώθηκε υπό Υπουργείας Αβραμό και πρωθ, Κ.Καραμανλή» -κάτι σχετικό με το Υγείας – το Υπουργείο, όχι το χαρτί).

 9. 20 Οκτώβριος, 2009 9:46 μμ

  αχα! Σου αρέσουν τα trash πουλάκι μου; Μάλιστα!
  Τώρα εξηγούνται πολλά… 🙄
  θα σε έχω στα υπόψη κάθε φορά που θα πέφτουν τέτοια διαμάντια στα χέρια μου!
  Να σου πω πάντως…αν περιγράψει κάτι τέτοιο σε αντίστοιχη συνέντευξη μη τρέχεις μετά στο μπαλόνι και λες «μα πώς το ήξερες;;;» ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!!!

  υ.γ. Αντιδραστικέ, τι θες…να μείνει αγνώστου πατρός το έργο; Να το κοροϊδεύουν τα άλλα ότι είναι νόθο; τσκ τσκ τσκ!

 10. Post.Scriptum.Inter-Action. permalink
  20 Οκτώβριος, 2009 9:52 μμ

  antidrasi+sex,

  ταμπέλες έχουμε:

  και εγκαίνια (στο πόδι):
  http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=1049
  http://listonplace.blogspot.com/2009/09/blog-post_5243.html

  και νέα νοσοκομεία που διαλύθηκαν:
  http://nobudget.wordpress.com/2009/10/19/%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%BF%CF%83/

  άφησε εποχή ο άνθρωπος, αλλά ο κόσμος χάζευε τα εγκαίνια και τα λόγια (και δεν έβλεπε που πήγαινε το δημόσιο χρήμα).

 11. 20 Οκτώβριος, 2009 10:07 μμ

  Εγώ όποτε ακούω Αβραμόπουλο, θυμάμαι την πλάκα γωνία Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου, «επί δημαρχίας του», για τους νεκρούς του Κ. Μαρούση το ’90. Γράφει: «από τρομοκρατική ενέργεια» ή κάτι τέτοιο, ξεχνώντας (λέμε τώρα) ότι η φωτιά ξεκίνησε από τις βολές της αστυνομίας.

 12. 21 Οκτώβριος, 2009 2:25 πμ

  α, καλά, άρχισα από τα χαμηλά σήμερα, και τώρα χρειαζόταν λίγο γέλιο

  (για τον αβραμό τόγραψα, αλλά παίρνει η μπάλα και το τρας με την λιάνα… τι ωραία… μπράβο Μπαλονίτσα που όλα τα ξέρεις 🙂 )

 13. 21 Οκτώβριος, 2009 6:51 μμ

  Γεια σας πουλάκια! Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ο Καγκελόπουλος (για να φέρω κι εγώ μνήμες τρομακτικές από το παρελθόν) ήταν τόσο δημοφιλής…

  Ο σάιλεντ είναι έγκλειστος αυτές τις μέρες και ψάχνει τρόπους να κάνει το σύστημα να αυτοκαταστρατεφεί. Η σύνδεση του στρατού σέρνεται (όπως και τα πάντα εδώ μέσα)-τα μηνύματα θα απαντηθούν κατά την μεγάλη και ηρωική έξοδο της Παρασκευής!

  Υ.Γ. Τώρα που το σκέφτομαι, να ένας ακόμα καλός λόγος υπερ της οριστικής κατάργησης του στρατού…

 14. 23 Οκτώβριος, 2009 9:05 πμ

  @psi, ε όχι και πιο λόου προφάιλ ο άνθρωπος που λίγο έλειψε να βγάλει τα τανκς στους δρόμους 35 χρόνια μετά την πτώση της χούντας! (Ο ίδιος άνθρωπος-θυμίζω-που βρίσκεται πίσω από κάθε αθώωση πρεζεμπόρου τα τελευταία 20 χρόνια…)

  Αν εννοείς ότι δεν είναι προσιτός επειδή κυκλοφορεί σετ με φουσκωτούς τότε οκ…

  Για τα εξειδικευμένα blogs δεν είναι κακή ιδέα, αν και η φουλ τάιμ απασχόληση μαζί τους θα τους δώσει αξία και δεν κάνει. Εκτός αν θέλουν να συνεισφέρουν οι κύριοι και οι κυρίες των από κάτω μηνυμάτων…Ίδωμεν!

  Και ευχαριστούμε και για τη συνδρομή των άρθρων, καλό είναι να μην ξεχνάμε την προσφορά του κυρίου αυτού στον τόπο…

  Όσο για τα σκουπιδοπεριοδικά, χθες τον πήρε το μάτι μου στην εσπρέσο που διάβαζε ο διευθυντής της μονάδας μου. Χαμηλό το επίπεδο βρε psi μου…

 15. 23 Οκτώβριος, 2009 9:15 πμ

  @antidrasex , λίγα τα λόγια σου για τον άνθρωπο που έφερε το πράσινο στην πόλη (στα κάγκελα αναφέρομαι…). Πλάκα πλάκα, νόμιζα ότι αυτή η γελοιότητα θα είχε σβηστεί από το συλλογικό ασυνείδητο, φαίνεται όμως πως ό,τι και να κάνει από ‘δω κι εμπρός, θα παραμείνει για πάντα ο δήμαρχος που γέμισε κάγκελα την Αθήνα (εγώ ακόμα τον βρίζω κάθε φορά που δεν μπορώ να περάσω στα απέναντι πεζοδρόμια-καλά, εγώ τον βρίζω γενικά…)

  Τώρα που είπες για το κόμμα, θυμήθηκα την Ελίζα Βόζενμπεργκ. Σε καλό σου, γελάσαμε πάλι σήμερα!

  Για να τελειώνουμε με δαύτον, νομίζω ότι χρειάζεται πολύ μεγάλη ικανότητα για να είναι κανείς τόσο πολύ αποτυχημένος σε όποιο τομέα κι αν αναλάβει. Επίτηδες αν το έκανε κάποιος άλλος, δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά να αφήσει πίσω του μόνο μπάχαλα…

 16. 23 Οκτώβριος, 2009 9:17 πμ

  @μπαλόνι, εννοείται να με έχεις υπόψη σου, κι εγώ θα ανταπωδώσω με την πρώτη ευκαιρία. Αυτό το «Τώρα εξηγούνται πολλά…» όμως δεν το κατάλαβα…

  Υ.Γ. ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!!! 🙂

 17. 23 Οκτώβριος, 2009 9:25 πμ

  @δύτη την πλάκα δεν την ξέρω, υπόσχομαι να την ψάξω και με την πρώτη ευκαιρία να την φέρω εδώ (ελπίζω να έχει και υπογραφή…)
  Ευχαριστούμε για τη συνδρομή 🙂

 18. 23 Οκτώβριος, 2009 9:28 πμ

  @χάρη έτσι είναι, από τα χαμηλά στα ψηλά…εμ, σας έχω μαυρίσει την καρδιά κι εγώ τόσες μέρες (δε βλέπω να βελτιώνεται η κατάσταση μου ωστόσο…)
  φιλιά!

 19. KnowDame permalink
  28 Μαΐου, 2010 2:16 μμ

  Μπαίνω και ξαναμπαίνω το τελευταίο διάστημα να βρω κάποιο κατάλληλο ποστ για να σου αφήσω τα πολύτιμα λινκ… και τελικά αποφάσισα να μπω σε παλιό ποστ.

  Παράκληση, διέδωσε τα σε όσο περισσότερους φίλους και γνωστούς σου γίνεται, μια και τα ΜΜΕ τις διαπλοκής δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψουν αυτά τα λαμόγια

  Έρευνα του μπλογκερ Έρμιππου, με αποδείξεις και ΟΝΟΜΑΤΑ για το ποιοι ευθύνονται για τη λεηλασία τουλάχιστον 25 δις από τα ασφαλιστικά ταμεία την τελευταία δεκαετία

  Μέρος 1ο
  http://ermippos.blogspot.com/2010/05/blog-post_17.html

  Μέρος 2ο
  h**p://ermippos.blogspot.com/2010/05/2.html

  Μέρος 3ο
  h**p://ermippos.blogspot.com/2010/05/3.html

  Μέρος 4ο
  h**p://ermippos.blogspot.com/2010/05/blog-post_24.html

  Μέρος 5ο
  h**p://ermippos.blogspot.com/2010/05/blog-post_25.html

  Μέρος 6ο
  h**p://ermippos.blogspot.com/2010/05/blog-post_26.html

  Αν δεν κάνω λάθος, υπολείπεται ακόμα ένα τελευταίο ποστ για να ολοκληρωθεί η ιστορία

 20. 29 Μαΐου, 2010 10:08 πμ

  @KnowDame σε ευχαριστώ. Για τον παραπάνω κύριο τα περισσότερα είναι γνωστά και τα φωνάζουμε τόσα χρόνια κι εμείς, αλλά πάντα οι υπουργοί υγείας είχαν μία διεστραμένη ασυλία από τα ΜΜΕ-ποιος ξέρει τι είδους συναλλαγές έχουν!

  Θα τα μεταφέρω τα κείμενα αυτούσια στο no budget…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: